Belangrijke mededeling


mr Aytekin Taner heeft zijn strafpraktijk gestaakt. Advocatenkantoor Taner is daarom niet bereikbaar via telefoon dan wel fax. Voor bopz-kwesties en overige dringende zaken kunt u mailen naar: at@taneradvocaat.nl.

post kan worden verzonden naar: Zilverparkkade 61, 8232 WK Lelystad.Het kantoor

In 2005 opende ik de deuren van mijn kantoor ‘Taner Advocaten’ aan de Zilverparkkade in Lelystad. Team Taner bestaat uit twee advocaten en een ondersteunend team. Als team behandelen wij als specialisten een breed scala aan strafzaken. Denkt u daarbij onder meer aan zaken waarin u wordt verdacht van een strafbaar feit, of als getuige moet optreden. Voor een compleet overzicht van de zaken die wij behandelen klikt u hier. Mocht uw type zaak daar onverhoopt niet tussen staan neemt u dan gerust contact met ons secretariaat op om navraag te doen of wij u kunnen bijstaan.

Kenmerkend aan de advocaten van Taner Advocaten is onze toegankelijkheid. Een advocaat moet er zijn voor zijn of haar cliënt; wanneer u belt krijgt u ons aan de lijn. Een persoonlijke manier van werken dus, waarbij de cliënt centraal staat. Eenieder heeft andere belangen en iedere zaak en persoon is verschillend. Iedere zaak vergt derhalve een eigen persoonlijke aanpak en strategie.

Taner Advocaten kent geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit. Uw zaak eindigt niet om 17:00 uur, dus wij stoppen dan ook niet.

Taner Advocaten voert een landelijke praktijk en behandelt zaken in binnen- en buitenland. Reizen hoort bij ons vak. Op de momenten dat we niet onderweg zijn, vindt u ons op kantoor in Lelystad.

Zoveel als wij reizen, zoveel talen spreken wij ook. Aytekin spreekt Turks en uiteraard spreken we allemaal ook Engels.

Indien u graag nader kennis wilt maken bent u van harte welkom op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. Voor een beoordeling of wij u kunnen bijstaan en/of het maken van een afspraak belt u met ons secretariaat.