De advocaten

Na een tijd op een gerenommeerd kantoor in Amsterdam te hebben gewerkt, kwam ik erachter dat ik meer wilde dan het adviseren van grote bedrijven.

Ik wilde mijn toga vaker aan en kunnen vechten voor mijn cliënten. Als verdachte sta je er alleen voor en tegenover je staat een immens overheidsapparaat. Als advocaat ben je de enige steun en toeverlaat op dat moment voor je cliënt.

In 2005 begon ik daarom mijn eigen kantoor, dat inmiddels is gegroeid met 2 advocaten, en een ondersteunend team. Ons team staat cliënten door heel Nederland bij.

mr. Taner is lid van de NVSA.

06-24991946
at@taneradvocaten.nl

Aytekin Taner

Als strafrechtadvocaat ondersteun en help je mensen ook op andere vlakken, buiten het juridisch inhoudelijke werk dat je verricht.

Naast het strafrecht, ben ik ook werkzaam binnen het jeugdrecht. Zo sta ik minderjarigen bij die in aanraking zijn gekomen met justitie, maar ook minderjarigen die onder toezicht worden gesteld of staan (OTS), minderjarigen die uit huis worden geplaatst (UHP) en minderjarigen die gesloten worden geplaatst.

Tenslotte ben ik ook werkzaam binnen de Wet Bopz en sta ik dus minder- en meerderjarigen cliënten bij die tegen hun zin in worden opgenomen in een (veelal) psychiatrisch ziekenhuis.

06-52391987
ob@taneradvocaten.nl

Oscar Bolluyt

Als strafrechtadvocaat ben ik strijdlustig. Als advocaat dien je de rechten van je cliënten als een pitbull te bewaken.

In de omgang met mijn cliënten houd ik van een lage drempel. Bellen, smsen, mailen of whatsappen, kan allemaal.

In mijn vrije tijd ben ik jongerencoach en train ik jongeren van 12 tot 21 jaar in het volwassen worden. Naast het strafrecht houd ik mij daarom ook veel bezig met het jeugdrecht.

Verder ben ik nog bestuurslid van Stichting Art Culture in Almere en de Jonge Balie Flevoland.

06-43980202
rvv@taneradvocaten.nl

Roxanne van Vliet