Belangrijke mededeling


mr Aytekin Taner heeft zijn strafpraktijk gestaakt. Advocatenkantoor Taner is daarom niet bereikbaar via telefoon dan wel fax. Voor bopz-kwesties en overige dringende zaken kunt u mailen naar: at@taneradvocaat.nl.

post kan worden verzonden naar: Zilverparkkade 61, 8232 WK Lelystad.Media

Hoger beroep in moordzaak De Veste

De advocaat van de man die is veroordeeld voor de moord op Lelystedeling Richard Fierloos in de wijk De Veste, gaat in hoger beroep. Hij vindt de acht jaar celstraf te hoog voor zijn cliënt, die daarnaast TBS met dwangverpleging kreeg.

8 jaar cel en TBS voor moord in De Veste

De man die in juli vorig jaar de 34-jarige Lelystedeling Richard Fierloos doodstak is voor moord veroordeeld tot 8 jaar cel en TBS met dwangverpleging. Dat heeft de rechtbank in Lelystad bepaald. Die straf was ook geëist door de officier van justitie.

OM wil woningovervaller Zeist jaren achter tralies

Tegen een van de verdachten van een overval in Zeist heeft justitie 3,5 jaar gevangenisstraf geëist waarvan een half jaar voorwaardelijk.

Fysiotherapeut vrijgesproken van ontucht

Een fysiotherapeut uit Lelystad is vrijgesproken van het plegen van ontucht met een patiënte. De patiënte werd door de man behandeld aan haar lies. Ze had agenten verteld dat de fysiotherapeut in mei 2013 met zijn vingers bij haar binnendrong. De verdachte heeft dat altijd ontkend.

Vuurwerk in garage

Ruim 200 kilo illegaal vuurwerk in garage.

Stelende penningmeester psychisch aan de grond

De Lelystadse penningmeester die er van wordt verdacht tienduizenden euro's te hebben gestolen bij de Stichting Dierenweiden en de Hengelsportvereniging zit psychisch aan de grond. Dat bleek dinsdag bij de behandeling van zijn rechtszaak.

Hof doden Ted Geurtsen na heftige gemoedsbeweging

ARNHEM – Het gerechtshof legt de 36-jarige Moussa M. geen straf op voor het doden van de 23-jarige Ted Geurtsen op 14 september 2010 in Nieuwegein. De rechtbank is het met advocaat Aytekin Taner eens dat de verdachte zich kan beroep op noodweerexces. Noodweer Het hof verwerpt het beroep op gewoon noodweer. Het hof noemt het handelen disproportioneel.

OM eist in hoger beroep geen straf voor doden van Ted Geurtsen

De advocaat generaal vraagt het hof om de 36-jarige Moussa M. uit Eindhoven te ontslaan van alle rechtsvervoging. M. werd beschuldigd van de moord op Ted Geurtsen in Nieuwegein op 14 september 2010.

Hoger beroep De verdachte werkte bij als bezorger voor het bedrijf van de vader van de 23-jarige Ted Geurtsen.

Geen straf voor poging euthanasie

De 61-jarige Tjipke H. uit Lelystad was wanhopig toen hij bijna een jaar geleden een kussen op het hoofd van zijn vrouw drukte. Ze wilde al jaren dood en hij wilde helpen, maar op het laatste moment trok hij het kussen toch terug. De zelfdoding mislukte. Dinsdag besloot de rechtbank hem geen straf op te leggen.

Geen poeha bij Taner Advocaten

LELYSTAD – Recht door zee, betrokken, vasthoudend en vooral geen poeha. Stuk voor stuk kenmerken die bij het Lelystadse advocatenkantoor Taner passen. Dankzij de toegankelijke en persoonlijke manier van werken, blijft het kantoor aan de Zilverparkkade groeien. Advocaat Aytekin Taner wordt zelfs zo vaak gevonden, dat hij voor de tweede keer in twee jaar tijd versterking heeft gekregen. Vanachter zijn bureau kijkt Taner uit over het Zilverpark, de skatebaan en het ziekenhuis.
Getoond 1–10 van 21123