Belangrijke mededeling


mr Aytekin Taner heeft zijn strafpraktijk gestaakt. Advocatenkantoor Taner is daarom niet bereikbaar via telefoon dan wel fax. Voor bopz-kwesties en overige dringende zaken kunt u mailen naar: at@taneradvocaat.nl.

post kan worden verzonden naar: Zilverparkkade 61, 8232 WK Lelystad.OM wil woningovervaller Zeist jaren achter tralies

12 Maart, 2015 16:21

Tegen een van de verdachten van een overval in Zeist heeft justitie 3,5 jaar gevangenisstraf geëist waarvan een half jaar voorwaardelijk.

Vorig jaar juli werd een man beroofd in zijn huis aan de Oude Arnhemseweg. Hij werd geslagen en de overvallers namen geld mee. In Bureau Hengeveld op RTV Utrecht waren beelden van de verdachten te zien die een buurman maakte met zijn telefoon.

Een van de verdachten bekende de overval woensdag, maar volgens het slachtoffer is er nog veel meer gebeurd. Er zouden ook kettingen van zijn nek zijn getrokken en er zou geprobeerd zijn hem te wurgen. 

De advocaat van verdachte, Inge Nagelmaker, weerlegt dat. "Normaal gesproken krijg je dan toch wel blauwe plekken en puntbloedinkjes, maar die zijn niet gevonden. En zo zijn er nog wel meer dingen waarvan ik zeg: de aangever heeft een beetje overdreven en heeft er misschien wel een slaatje uit willen slaan." De advocaat wil dat de verdachte in augustus al weer vrijkomt, omdat zijn vriendin dan bevalt van zijn kind.

< 8 jaar cel en TBS voor moord in De Veste Fysiotherapeut vrijgesproken van ontucht >